Welkom aan boord!

December 2019

Leuk dat je onze site bezoekt! Ben je hier voor het eerst of wil je wat leesplezier in de vakantie dan is dit blog een goed startpunt om ons en onze site te leren kennen. Wij, een jong Nederlands gezin, zijn onderweg op een lange zeilreis en gebruiken deze site om onze avonturen bij te houden, achtergrond te bieden over onze droom, het schip en haar bemanning en te laten zien waar we momenteel zijn of varen.

Wil je meer weten over wie wij zijn dan kan je dat hier in onze crew sectie vinden. Ben je benieuwd wat we van plan zijn en wat ons beweegt dit avontuur aan te gaan dan kan je hier meer lezen over onze droom. Ben je benieuwd naar ons schip kijk dan hier.

De afgelopen jaren hebben we al een aantal blogs geschreven, hieronder een verzameling aan onderwerpen.

Zeilen met kinderen

Bestemmingen in Nederland

Voorbereidingen

Veiligheid

Onderweg

Veel lees plezier met deze en of alle andere verhalen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs die wij plaatsen abonneer je dan met je e-mailadres onderaan dit bericht. Je kan ons ook via Instagram volgen waar we een beeldverslag van onze reis bijhouden. Tot slot vinden we het leuk om wat van je te horen zodat we weten wie ons volgen, laat dus gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *