Nog niet vertrekkers…

Juni 2018

Afgelopen week zou onze laatste werk week zijn. Ons huis is inmiddels verkocht en over gedragen en de kinderen zijn de laatste dag bij de gastouder geweest. Alles was perfect gepland voor ons vertrek in juli.

Door ziekte in de familie hebben wij echter besloten om ons vertrek voorlopig uit te stellen. We willen met een gerust hart kunnen vertrekken en willen nu samen zijn met onze familie. Ondertussen hebben we een nieuw dak boven ons hoofd en wonen voorlopig op een hele mooie plek in Drachten. Dankzij de ruime tuin spelen de meiden de hele dag buiten. Beide hebben we in overleg met onze werkgevers onze baan kunnen behouden, dit geeft veel rust. Tot slot gaan de meiden volgende week proefdraaien bij hun nieuwe opvang, hier hebben ze veel zin in.

Na wat snelle acties, veel geregel en met support van familie en vrienden hebben we alles weer op de rit. Onze droom blijft bestaan, alleen de vertrekdatum is nog onbekend. We maken de klussen op de boot langzaam af en leggen haar voorlopig in Makkum. Op dit blog zullen we af en toe berichtjes plaatsen over klussen aan de boot en onze zeiltrips in Nederland.

Iedereen bedankt voor alle hulp en support!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *