Zeemail dag 5 – Beet!

In de nacht is de wind een beetje aangetrokken en we varen nu ruim boven de 5 knopen, we maken dus weer wat mijlen. Zijn wel weer wat meer golven gekomen, maar niet vervelend je moet je alleen weer even goed vasthouden. Vanmorgenvroeg hebben we gelijk de vislijn weer uitgezet, ’s nachts zitten we niet te wachten om een vis aan boord te hengelen, en zowaar hadden we beet! Helaas brak de lijn bij het binnen halen, we hebben niet eens kunnen zien wat eraan zat. Nu de lijn vervangen en opnieuw uit staan, hopelijk zit er een avond maaltje in.

We zijn door het verse brood heen, we moeten vanaf morgen brood gaan bakken, moet alleen nog even een eenvoudig recept hebben (Froukje). Ondertussen zitten we goed in het ritme en slapen ’s nachts redelijk goed, wel om de beurt uiteraard.

Nu ja, tot zover en tot de volgende…

PS zie onze laatst doorgeven positie via de positie knop in het menu van de website.

2 reacties

  1. Joost,Thom. De bewegingen gaan op den duur wel wennen. Het vereist alleen contante aandacht,bij elke stap die jullie doen. Maar met een regelmatige schommeling slaap je heerlijk…
    Heb het weerbericht naar jullie verstuurd,voorlopig geen problemen. Jullie zitten mooi laag. Succes met het broodbakken. Tot de volgende

  2. Joost, ik vind het nog steeds geweldig om te lezen dat jullie deze reis maken. Heel bijzonder. En Marion en ik vinden het ook prachtig om jullie positie te volgen, vooral nu jullie de oversteek maken. Heel veel succes en liefs vanaf de Slinge 74.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *