//WL2K Zeemail dag 1 – Wennen

De laaste dagen in de marina waren druk en hectisch, met laatste klusjes, boot voorbereiden, uitchecken en vooral heel veel boodschappen doen. We hebben nu genoeg proviand voor een paar maand en werkelijk ieder plekje aan boord is gebruik. We zijn gister eind van de middag vertrokken vanaf de Marina in Tenerife naar de Kaap Verde, ruim 800 mijl varen. We hebben er nu 145 mijl opzitten. Het is voor iedereen weer even wennen, de zee is onrustig met flinke golven maar de stemming aan boord is goed. We doen allemaal lekker rustig aan.

Je kan onze positie zijn via de positie knop in de menu balk van onze site, als het goed gaat…

5 reacties

  1. Goed om te lezen dat alles goed gaat,de wind en zeegang volgens onze verwachtingen is,en dat jullie weer langzaam ingeslingerd raken. Goede wacht,goede rust en behouden vaart. Breng de groeten over aan de Temanu’a. Cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *