//WL2K Zeemail dag 3 – veel wind en golven

Afgelopen nacht veel wind en dit golven gehad. De boot blijft flink bewegen en we kunnen weinig aan boor doen op het moment. Iedereen is in standby modus. Dit geldt ook voor Temanu’a die nog steeds naast ons vaart. Hopelijk verbeteren de omstandigheden na vandaag een beetje. .Dan ook een langer en uitgebreider verslag. Verder maakt iedereen het goed.

4 reacties

  1. Helaas klopt de voorspelling dus. Cabo Verde is momenteel ook N.O 5 tot 6. Gaat goedkomen,als de lagedruk er maar niet bijkomt. Succes en nog even doorbijten. Welkom op de grote plas….

  2. We lezen jullie reisverslag al geruime tijd. Mooi dat we elke week verslag krijgen van jullie familietrip. En nu opa Thom erbij. We kennen hem van de golfbaan. Altijd enthousiast aanwezig en zeer behulpzaam, wanneer er iets nodig is. Handig wanneer er iets gerepareerd moet worden. We hoorden van hem al van jullie zeil avontuur.
    Wij zijn ook enthousiaste vaarders, lid van de ‘kustzeilerts’ en bevoeren westelijk europa met onze ‘easy going’, een Contest 40S van 1993.
    We blijven jullie volgen, groeten ook aan Thom,
    Frits en Joke Bartels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *