We hebben een logo!

December 2017

Sailing Yacht Isis logo Logo SY Isis

We hebben een logo!! Ontworpen door onze vriend Tim van Studio Mashup en we zijn er erg blij mee. Centraal in het logo staat een plaatje van ons schip, dit is gebaseerd op de tekeningen van de boot. Daaromheen de slogan ‘Sail the world and touch the sky’, voor ons betekent dit de vrijheid hebben om de wereld te verkennen, nieuwe mensen te leren kennen en culturen te ontdekken. ‘Touch the sky’ staat voor het feit dat niets onmogelijk is totdat het tegendeel is bewezen, je niet laten beperken door grenzen.

Voor de naam van onze boot staan de letters SY, deze staan voor Sailing Yacht een afkorting die vaak wordt gebruikt om aan te geven dat het om een zeilschip gaat. Tot slot staan er hartjes naast de naam die uiteraard de liefde representeren die wij hebben voor elkaar, mensen om ons heen, het zeilen en de wereld… Ondertussen is de eerste polo al bedrukt door de Sint zodat Opa als volwaardig crewmember aan boord kan stappen. Daarnaast zal het logo in ons nieuwe grootzeil worden plaatst, we kijken ernaar uit om deze omhoog te hijsen.

Dankjewel voor je ontwerp Tim!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *